Lunes

Måndag och ny vecka. I skolan så går alla elever eftermiddagspasset denna vecka, p.g.a. att hela förmiddagen är ockuperad av nån italiensk utbytesklass. Med andra ord så var det plötsligt väldigt mycket fler människor i skolan, men de utnyttjade även klassrummen uppe på english department (engelska delen av skolan, där spanjorer kan lära sig engelska). 
Dessutom var vår lärare Margarita tillbaka efter drygt en veckas influensa. Det gillar vi (att hon är tillbaka, inte att hon vart sjuk, såklart). :)

Efter middag och en stunds skype med Linnea & Ida så följde jag med Emanuel och några andra från skolan, bl.a. Shakira till Travel Bar Port, där vi satt och pratade spanska/engelska/svenska och umgicks. Det var väldigt trevligt :)
Senare på kvällen anordnades det Beer Pong, vilket vi tittade på en stund innan vi begav oss hem runt 23.30.

Väl hemma tänkte jag se en film, men strax så ringde Anna på skype, så istället så pratade jag med henne i 1,5 timme istället :) Alldeles för länge sedan sen senast! Mycket att ta igen.

Så, nu blir det att gå och lägga sig. Jag och Margret (som också är vegetarian :) ) pratade om att gå ner till Maoz och äta falafel på lunch imorn, we'll see!

Godnatt!

Kramar,
Elise

Åsikter o tankar
Postat av: Ellie

Haha eh... Inte den kända Shakira va? xD

2011-03-01 @ 11:45:44
URL: http://lilljesus.blogg.se/

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0