Strömavbrott i tilläggstid och fin vulkanlåt

Det blev lite dramatik under matchen, förutom just det som hände i matchen då...
Vi satt nere på tapasbaren, jag, Emanuel, Tomas, Margaret, hennes pojkvän Will och två andra från skolan och efter inga mål i första halvlek så blev det plötsligt strömavbrott på hela restaurangen! Ett par minuter senare gör Messi Barcelonas 1-0 mål...
Eftersom inget tyder på att de skall få igång tekniken igen när andra halvlek skall börja beger vi oss mot en annan bar, kollar in både Bar Amsterdam och Dow Jones, men de är båda så packade att vi ger upp och går tillbaka. Då ser vi att TV:n kommit igång på tapasbaren igen och Arsenal har gjort 1-1.
Då slog vi oss i alla fall ner där igen, och såg resten av matchen och resten av målen. Har ni missat det så vann Barca med 3-1 och gick därmed vidare! :)


Vill föresten tipsa om en jättefin låt och en jättefin video:

Armand Mirpour är en svensk kille som förra året släppte EP:N "I am a Volcano" (samma namn som låten ovan) och senare denna vår kommer han släppa allbumet "Boy will sing for directions home". Han tippas redan av Expressen att bli årets nykomling på P3Guld och Grammis nästa år. Dessutom hoppas jag vi får se honom på festivaler i sommar.
Låten är dessvärre inte tillgänglig på Spotify här i Spanien (och kan därmed inte hamna på nån lördagslista), men jag vet att hela EP:n finns på svenska Spotify, Armand Mirpour – I AM A VOLCANO EP
Armand kommer bli stor i popsverige 2011! ;)

Kramar,
Elise

Åsikter o tankar

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0