Viernes


Tog en promenad ner mot hamnen innan skolan. Tog en fika/lätt lunch på Starbucks och gjorde läxan med Matilda.
Tänk, att även här finns en pekande gubbe, men här heter han Cristopher Columbus (eller Cristobal Colón som det är på spanska) och inte Gustav Adolf. I hamnen finns det, för att citera Tomas; "En och annan båt". 


På kvällen gick jag, Matilda och Shakira (koreanskan från våran klass) på bio. Men först blev det middag/efterrätt på Happy nära bion. Jag hade ätit hemma och passade på att prova Creama Catalana som är en av Kataloniens specialiteter, typ som créme caramel/brylépudding/vaniljpudding, med ett karameliserat täcke. Supergott!


Eftersom de bara visade amerikanska filmer på denna bion och alla andra var långt borta, så fick vi stå ut med dubbat. Men det var faktiskt mer uthärdligt än vad jag trodde det skulle va. Vi fattade ju inte ens hälften av vad de sa, skrattade bara på fel ställen och skrattade inte när alla andra skrattade. Men men!
Vi såg hur som helst "Love and other drugs" eller "Amor y otras drogas" som den heter på spanska. Jättebra, men den var lite annorlunda än vad jag trodde den skulle va. Att den heter y otras drogas är en direkt koppling till att Jamie i filmen (spelad av Jake Gyllenhaal) faktiskt spelar en försäljare för läkemedelsföretaget Pfizer. Han möter Maggie (Anne Hathaway) på en läkarmottagning dit hon går eftersom hon har Parkinsson. Affischen säger nog det men - de är inte direkt sparsamma med sexscenerna! :P 
Bion började 22:20, vilket är helt normalt här. Tror ingen film började tidigare än kl. 19.

Snart en uppdatering om idag! :)

Kramar,
Elise

Åsikter o tankar

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0