Park Guell, tidsfunderingar & irländskt

Idag startade jag söndagen som traditionsenligt; frukost med svensktoppen och sedan springrunda i Cituadella parken. På eftermiddagen mötte jag upp Louise vid Diagonal/Passeig de Gracia och tillsammans tog vi bussen till Park Guell.
Barcelona bjöd på soligt, men lite blåsigt väder och parken var väl fylld med människor. Vi tittade på utsikten och jag pekade ut alla olika utflyktsmål och byggnader, som vi skall besöka nästa vecka när Mie är här :) Det är mysigt bara att vandra omkring, uppför de knagliga trappporna och häpnas av Gaudis gräns mellan geni och galenskap.

Dessutom slås man över hur stooort Barcelona är, och hur jag aldrig kommer hinna uppleva allt, ens på 5 månader.
Nästa vecka passerar jag halvtidsgränsen för min vistelse här i Barcelona! Det känns som det gått snabbt, samtidigt som så mycket har hänt sedan den första dagen jag satte min fot på Bruc. Mycket kan hända under ytterligare tio veckor. Det känns både sorgligt att det bara är halva tiden kvar, samtidigt så vet jag att jag har så mycket att se fram emot till sommaren och hösten, och även om detta är ett fantastiskt äventyr så är det nog ändå hemma i Sverige jag hör hemma ;)

Efter rundan i parken åkte vi tillbaka neråt, handlade och lagade middag på Louise vandrarhem. Vi gick sedan mot mitt håll, efter en kort sväng upp i lägenheten för att byta väska och tröja, gick vi ner till Limmerick för att träffa skolkompisar och umgås eftersom det idag var Jimmys och Julies sista dag i Barca. Efter en stund där gick vi vidare neråt till George Payne där vi mötte Matilda, Olga och Matildas kompis Marie som är på besök. Tillsammans avnjöt vi GP: s traditionella karaokekväll, och ja, jag vågade mig faktiskt på att sjunga :P Det blev Scouting For Girls – Elvis Ain't Dead :)
Sista låten så skrålade hela George Payne Bon Jovi – Livin' On A Prayer, mäktigt!♥

Nu skall jag sova en stund för att spendera förmiddagen med plugg imorn. Orkar jag blir det Nasty Mondays imorn kväll, men vi får se.

Kramar,
Elise

Åsikter o tankar

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0