¿Quieres adivinar?

Som sagt så började vi med futurum idag och för att bäst lära oss det så skulle vi helt enkelt spå varandra. Och när man ber någon hitta på en spådom åt en annan i våran klass så går det som det går, såhär:

*Fabian (uppdiktad av Xavi): Blir strippa på Jamaica, tjänar dåligt med pengar. Men en dag träffar han en rik tjej som han gifter sig med och de flyttar till Alaska. Där jobbar han med att sälja is, tjänar inte så bra där heller, men det gör ju ingenting eftersom hans fru är rik. Men så ändras klimatet, isarna smälter och han är den enda kvar med is, så då blir han jätterik. Tyvärr så blir han mördad av sin fru som även tar alla hans pengar. 

*Xavi (uppdiktad av Fabian): Han kommer gifta sig med 9 stycken samtidigt och med dem få 5 barn för fyra av dem är infertila. Han blir inte lycklig.

*Jag (uppdiktad av Matilda): Träffar en snygg spansk kille på Nasty Monday nästa vecka. Han är spanjor och 21 år gammal. När jag blir 26 år gifter vi oss, men skiljer oss när jag fyller 50 eftersom jag är otrogen.

*Matilda (uppdiktad av mig): Träffar en snygg kille på tapasbaren på kvällen och de blir blixtkära. Men när de är påväg ut från baren träffar de på en av hennes ex som blir jättearg och mördar henne.

*Kevin (uppdiktad av Chiara): Blir fotbollsproffs i Roma. I Singapore träffar han en tjej som han gifter sig med och de flyttar till Holländska landsbyggden. De får 12 barn tillsammans, men han har även flera utanför äktenskapet.

*Chiara (uppdiktad av Kevin): Flyttar till Alaska med en kille som heter Fabian (!) Blir en framgångsrik vänster politiker och är mycket lycklig.

*Keiko (uppdiktad av Ioanna): Får ett bra och tryggt jobb i Tokyo. Råkar ut för en olycka i 70 års åldern, men lever annars ett långt lyckligt liv.

*Ioanna (uppdiktad av Keiko): Får inget fast förhållande och inga barn, men är ändå lycklig. Blir mer eller mindre 100 år.

Kramar,
Elise

Åsikter o tankar

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0