Viernes

Kom just hem efter en trevlig tapasmåltid med fina vänner :) Det var ju Marias sista dag i Barcelona, vilket känns trist, specielt som vi egentligen bara umgåtts några dagar. Men vi har redan planer, hon skall hälsa på mig och lära sig svenska och jag skall hälsa på henne i München och bättra på tyskan :P Sedan skall vi skriva en låt som skall heta "Poco loco", för det låter så kul.

Ikväll blir det tillslut lite hemmakväll, efter en intensiv fest- och barvecka. Det blir så, när man festar på veckodagarna så är man istället slut när det kommer till helgen. I alla fall jag. 

För övrigt så är det nån katalansk högtid på måndag så då är vi lediga från skolan. Och nästa vecka skall vi inte ha Xavi längre :( Men vi har satt våra spår, idag berättade han att han drömt om oss. Vi blev alla kidnappade till Peru, men tillslut räddade Fabian allihop :P
Sedan höll han ett känslomässigt farväl tal också och det kändes sorgligt.

Imorn blir det melodikryss, damernas tremil och en tur på skrillorna :) Det är karnevalstider här i Barca och imorn kväll går stadens karnevalståg runt Ramblan så det får man väll dra med folk att titta på. Sedan får vi se vart det blir till kvällen!

Kramar,
Elise

Åsikter o tankar

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0