Odio decir adios, otra vez, y el fútbol

Idag var det en ganska sorglig dag; vi fick säga hej då till våra lärare Margarita och Xavi, Margarita som jag haft hela tiden sedan jag kom hit och Xavi som jag haft nästan hela tiden. Vi hamnade i djupa diskussioner om ett och annat och det märktes att vi blivit tajta med tiden. Båda lektionerna avslutades med att prata dåtid och framtid och med kramar och kindpussar. 
Xavi skall föresten hur som helst vara pappaledig nästa vecka, hans son förväntas komma när som helst nu i dagarna. Mamman är en receptionist på skolan så lille Pablo blir "100% Babylon" som Xavi sa :P 

Som sagt skall vi slås ihop med en annan klass, Emanuels klass faktiskt, nästa vecka och börja gå förmiddagslektioner. Det blir säkert bra det med!

Har inga jättestora planer i helgen, skall till Ikea imorn (blåbärssylten är slut, så vad gör man? :P ) och på kvällen är det "El Clásico", alltså en av matcherna mellan Barcelona och Real Madrid i La Liga, vilket såklart är enormt stort här så det får man ju gå och se :) Barca skall spela mot Real 4 gånger typ 2 veckor nu framöver, vilket såklart är ett helt galet sammanträffande :P Men men! Förhoppningsvis spöar Barca skiten ur dem, som i höstas när de vann "'El clásico" med 5-0 (!) ;)
Dessvärre har de flyttat matchen mot Osasuna 24/4 till dagen innan så jag och Albin inte kan gå och se den :( Istället får vi nöja oss med att se första Champions League semin mot Real på onsdagen på nån bar, eftersom den spelas i Madrid.

Kramar,
Elise

P.s. Mitt internet fungerar nu igen, var bara att byta webbläsare. Allt går långsammare, men det går! :) d.s.

Åsikter o tankar

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0