Jueves con noticias malas

Idag var förmiddagen mycket fokus pa att The Arks sista sista turnédatum skulle släppas och därmed den allra sista spelningen. Men det blev bara besvikelse av alltihop.
De skall spela pa GRÖNA LUND i STOCKHOLM 16/9... "HUR fan tänkte de?!" är vad hela Ark-fans-Sverige undrar idag. (Nilla skrev det bra här!) En sista speciell och intim spelning med ett band som har sa manga fans och alltid verkat bry sig sa mycket om oss - och sa lägger de den pa ett nöjesfält i Stockholm! Dessutom pa en fredag vilket kan göra att folk inte kan komma p.g.a. jobb, skola m.m. Känns ganska taskigt och respektlöst. Samtidigt maste vi acceptera det.
Vet att detta kanske är lite off topic pa denna bloggen, men var tvungen att skriva det.

Pa eftermiddagen har det vart skola, där vi repeterade saker som tog ett tag att fatta kändes det som. Men tillslut tror jag det gick in i alla fall.
Har inga speciella planer för kvällen. Skall väll sta här en stund till och sen ga hem, äta, plugga se M*A*S*H och sa vidare.

Föresten sa skall vi ha lektioner pa förmiddagen nästa vecka. Vet inte hur länge det blir sa, men vi skall slas ihop med en annan klass för att det kommer en massa nya elever nästa vecka. Blir nog bra det med, men tycker det är lite läskigt med förändringar.

Kramar,
Elise

Åsikter o tankar

Din åsikt om inlägget här, tack ♥:

Du heter?:
VIP?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress/hemsida:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0